MIN PÅSK

Min påsk började med att jag på Skärtorsdagen åkte och inhandlade lite påskdekorationer i form av konstfjädrar och blommor för att få lite påskfeeling här hemma! Köpte även ett gigantiskt påskägg samt lite smått och gott att fylla det med som jag gav till Kevin när han kom hem från jobbet.

På Långfredagen gjorde vi inte jättemycket här hemma då vi bara försökte njuta av ledigheten. På Påskafton däremot så startade jag morgonen med en av mina absoluta favoritfrukostar ute på balkongen i solen vilket var så härligt. Framåt eftermiddagen bestämde vi oss för att blanda ihop några Mimosa-drinkar som blev så jäkla goda och självklart unnade jag mig lite godis på självaste Påskafton också. Kvällen avslutades med en riktigt god påskmiddag som bestod utav kött, potatissallad, fetaostsallad och bröd! Så himla fräscht och gott!

Igår på Påskdagen bjöd vi hem min mamma och syster på middag vilket var väldans trevligt och supermysigt! Vi bjöd på en supergod fläskfilégryta till varmrätt och en knäckig äppelpaj till efterrätt vilket uppskattades! Självklart var jag tvungen att bjuda på Mimosa till fördrink också! Kommer att bli en del sådana framöver hehe. Resten av kvällen spelade vi bara kort, snackade skit och umgicks vilket är en perfekt kväll enligt mig. Att tillbringa tid med familjen är bland det bästa jag vet.


Så såhär har min påsk sett ut i det stora hela. Har bara försökt njuta till fullo av ledigheten och umgåtts med mina nära och kära. Hoppas att ni har haft en fin påsk även fast läget är som det är just nu. <3

Gillar

Kommentarer