24 H I GÖTEBORG 

Postad i: Allmänt

Som jag nämnde i gårdagens inlägg så blev resten av vår påskhelg väldigt spontan då vi på söndagen blev bjudna på en hotellnatt i Göteborg av Kevins syster och hennes man då de redan var på plats där nere! Vi tackade självklart inte nej till det, så vi packade ihop varsin väska, satte oss i bilen för att hämta upp Kevins bror och hans tjej och påbörjade sedan vår roadtrip mot Göteborg!

Väl framme installerade vi oss på hotellet innan vi tog oss in mot stan för att leta upp en restaurang att käka på! Vi hamnade på Bryggeriet på Avenyn där vi delade på lite vitlöksbröd till förrätt och sedan tog jag en oxfilépasta till varmrätt!

Efter middagen strosade vi bara runt i kvällssolen och just här kände jag bara sådan lycka och tacksamhet i hela kroppen. Tacksam över att få se solen gå ner över Göteborg vilket var så vackert, tacksam över människorna jag har i mitt liv och att jag fick vara tillbaka i Göteborg som är en magisk stad. Tänk vad livet är härligt!

Morgonen efter vaknade vi upp till ett soligt Göteborg med en fantastisk utsikt innan vi avnjöt den goda hotellfrukosten! Sedan spenderade vi några timmar på Universeum innan det var dags att röra oss hemåt! Hade ett heeelt fantastiskt dygn tillsammans med ett gäng favoriter och mycket bättre än så kan det ju faktiskt inte bli!

Gillar