A SMALL ROADTRIP

Tänkte att jag äntligen ska dela med mig utav min och Kevins semester som vi hade för två veckor sedan. Vi började semestern med en liten roadtrip innan vi begav oss ner mot Göteborgs Skärgård, men mer från skärgården kommer att bli uppdelat i flera kommande inlägg.

Vi började som sagt vår lilla tripp med ett litet stopp i Hästholmen på 31:ans Glass och Kök som vi har hört så bra om och det var det verkligen! Kevin tog en belgisk våffla med chokladglass och alltså det var en av de godaste våfflorna jag någonsin har ätit! Jag tog två kulor glass och den var också sviiinbra! Har ni vägarna förbi så måste ni testa deras glass!!

Nästa stopp blev Gränna och trots spöregn begav vi oss till ett liten gullig polkagrisaffär och självklart köpte vi på oss lite polkagrisar! Obligatoriskt när man är i Gränna! Hade så gärna velat strosa runt lite mer, men då vädret var riktigt dåligt så valde vi istället att åka vidare mot Jönköping!

Väl framme i Jönköping checkade vi in på Vox Hotel som låg jättecentralt och nära vattnet vilket var så nice. Hotellet var så fint, hade bra service och jättetrevlig personal så ett stort tips om ni vill bo centralt i Jönköping! Vi köpte sedan varsin kaffe och strosade omkring vid vattnet vilket var supermysigt. På kvällen hade vi bokat middag på Bryggeriet ute på piren där vi avnjöt en riktigt god middag! Jag tog en gudomligt god oxfilépasta vilket seriöst var den godaste jag någonsin ätit samt ett glas rött till. Sedan beställde vi bara in varsitt glas till medan vi bara satt och njöt av utsikten över vattnet och bara satt och snackade.


Detta var en perfekt start på vår semester och så mysigt att vi gjorde några små stopp innan huvuddestinationen Göteborg. I kommande inlägg får ni se mer från våra dagar i Göterborgs Skärgård vilket var helt magiskt!

Gillar