CYPRUS DAY 4 AND 5

På vår fredagkväll i Cypern så hade vi bokat platser på en ljus och vattenshow vilket var lite mysigt! Det var kul att komma iväg på lite annat då det på dagarna mest blev sol och bad liksom!

Under lördagen hade vi dock lite mer saker inplanerat och vi startade dagen med att besöka ett skulpturmuseum som endast låg några minuter från vårt hotell! Det var egentligen som ett långt promenadstråk med en massa skulpturer i sten vilket var superhäftigt! Utsikten var helt magisk där uppifrån om inte annat och så fick vi in en pw på köpet!

På eftermiddagen hade vi bokat in ännu en båtutflykt som var heeelt magisk! Vi stannade endast vid The blue lagoon där vi bland annat fick simma in i grottor på en guidad tur vilket var det mest häftiga jag gjort! Hade mycket skrapsår på benen efteråt och hade lite panik där och då, men wow vad värt det var! Ett minne för livet helt klart. Sedan fick vi även snorkla och titta på superfina fiskar under vattnet vilket också var så häftigt! Detta är något jag kommer att leva på länge!


Detta blir faktiskt det sista inlägget från vår resa till Cypern! Den sista heldagen vi hade innan hemfärd spenderade vi bara i en solstol på hotellet så jag har inte mycket mer bilder att visa er! Kan kanske få ihop ett litet inlägg till med osedda bilder från resan samt en ihopklippt film! Denna resa har i alla fall varit helt fantastisk och att äntligen få resa igen har varit mycket efterlängtat!

Gillar