ENTREPRENÖRSEVENT I MALMÖ

Allmänt

Här kommer en drös med bilder från helgen som var nere i Malmö på årets Kick Off och entreprenörsevent som vi denna gång hade tillsammans med hela Norden vilket var grymt kul och WOW vilken helg vi hade! Jag tog tåget ner på fredagen där jag mötte upp några av tjejerna i teamet för att checka in på hotellet där det blev en tidig kväll för oss alla!

På lördagen var det full rulle från tidig morgon och det var verkligen en fullspäckad dag! Vi blev firade uppe på scen för våra framgångar, hade produktvisning, fick goodiebags och blev matade med en massa spännande information om framtiden! På kvällen vankades det bubbel och middag med teamet vilket var så mysigt! Slutade även med lite hotshots innan vi begav oss tillbaka till hotellet haha, men herregud vilken rolig kväll!!

Det blev söndag och vi hade ännu en fullspäckad dag med föreläsningar framför oss och wow vad inspirerande och lärorik denna dag var! Tog med mig så mycket och har verkligen försökt ta in allt och reflekterat under veckan som varit. Att få träffa alla fantastiska människor i teamet igen, att få äran att lyssna på så många drivna, inspirerande människor som har samma mål och drömmar som mig och att få vara en del av denna gemenskap är oslagbart. Får gång på gång nypa mig själv i armen över att detta är mitt jobb! En helt magisk helg som gav mig så mycket inspiration och energi som jag kommer att leva på länge framöver!

Gillar