HOTELL, SPA & AVKOPPLING

I helgen som var kom jag och Kevin äntligen i väg till Västervik och Västerviks stadshotell där vi checkade in för ett mysigt dygn tillsammans för att fira vår 7-årsdag. Vi hade bokat ett paket som hette "Bara vara" vilket var ett helt fantastiskt paket! Vi möttes först av bubbel, frukt och choklad på rummet vilket alltid är lika lyxigt! Vårt avkopplande dygn började alltså med att vi drack bubbel på rummet och bara satt och snackade.

Sedan var det dags för middag som också ingick i paketet vi bokade och det var så skönt att inte behöva leta upp någon restaurang att äta på! Vi fick in ett glas champagne (som Kevin förövrigt spillde ut över hela mig haha...) och sedan delade vi på en liten tapasplanka till förrätt. Till varmrätt tog jag en högrevsgryta som var väldigt god! Hade varit så trevligt med ett glas rött till, men då jag inte fick dricka alkohol pga mina nässelutslag så fick det bli alkoholfritt för mig, men det var hur som helst en väldigt trevlig och mysig middag.

Efter middagen hade vi äntligen tid i spa-avdelningen som vi hade helt för oss själva vilket var magiskt och så avkopplande. Kände att jag verkligen kunde andas ut och bara vara för en stund vilket var en så härlig känsla. Här hade vi även tid för varandra på ett helt annat sätt vilket också är så viktigt. Det var så härligt att bara ta några simtag i poolen, sitta i jacuzzin och verkligen få slappna av samt rensa kroppen i bastun. En avkopplande och helt fantastisk timme med andra ord.

När vi kom upp på rummet igen fortsatte jag i spa-andan genom att ta en lång dusch med hårinpackning, skrubbade kroppen, hade ansiktsmask och smorde in mig i en massa härliga krämer och herregud vad jag kände mig som en ny människa efter det!

Vi startade söndagen med en härlig sovmorgon följt av världens godaste hotellfrukost! Alltså, det fanns så mycket gott att jag knappt visste vart jag skulle börja eller vad jag skulle välja haha. Älskar sådana hotellfrukostar! Vi satt i alla fall väldigt länge och avnjöt den goda frukosten vilket var en fantastisk start på dagen. Sedan packade vi egentligen bara ihop våra grejer, checkade ut och rörde oss hemåt igen.

Vi hade verkligen ett fantastiskt dygn med så mycket avkoppling vilket var precis vad jag behövde efter det som har varit och att få sådan här kvalitetstid med varandra är både viktigt och så härligt.

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Så mysigt med spa😍
nouw.com/amandasääv
Patricialindstrom
Patricialindstrom,