HOTELLWEEKEND OCH SPA 

I helgen som var bjöd min syster med mig på en hotellweekend och spa på Scandic Strömmen i Norrköping då hon gav detta till mig i födelsedagspresent. Vi checkade in på hotellet vid 15:00 i lördags och vi började egentligen hela vistelsen med att riva av ett jäkligt jobbigt träningspass på gymmet vilket verkligen var en perfekt start på denna relax-helg. Efter träningspasset var det dags att fixa lite middag vilket Foodora löste väldigt bra och smidigt åt oss. Jag unnade mig lite sushi medan syrran tog en pizza och detta avnjöt vi sedan i sängen framför Disney+ vilket är min nya obsession för övrigt.

Vid 20:00 hade vi tid uppe på spa-avdelningen så där njöt vi i både inomhuspoolen, bastun och takpoolen som hade en magisk utsikt. Det var verkligen så härligt att bara få koppla av, hänga och snacka skit medan vi relaxade. Kände mig verkligen som en ny människa efteråt.

Sedan fortsatte vi att ha lite hemmaspa uppe på rummet så vi tog en lång dusch med rakning, hårinpackning och skrubbade kroppen. Hade även med mig i princip hela mitt badrumsskåp så vi gick all in med ansiktsmasker, peeling, rengöring, serum osv... Ja, allt man kan tänka sig! Vi avslutade sedan kvällen med att måla tånaglarna och äta snacks i sängen framför Disney+ vilket var ett perfekt avslut. Vi båda var helt slut i kroppen och det är precis den känslan man vill ha efter en dag med träning och spa.

På söndagen vaknade vi vid 07:00 och tittade på Luciamorgon i sängen innan det var dags för hotellfrukost som var helt fantastisk! Sedan tog vi bara det lugnt uppe på rummet en stund, gjorde i ordning oss och packade ihop innan det var dags att checka ut.


Hade verkligen en fantastisk helg tillsammans med min syster och detta var precis vad jag behövde. Att bara få komma i väg, koppla av och bara vara. Var helt slut i kroppen efter denna helg men samtidigt påfylld med så mycket ny energi! Sådant här borde man verkligen unna sig oftare.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Men gud så underbart och behövligt! 😍

nouw.com/beattriicee
Patricialindstrom
Patricialindstrom,
Det var det verkligen! 😍
nouw.com/patricialindstrom