MITT HJÄRTEPROJEKT

Postad i: Mitt företag

Som jag har nämnt här på bloggen driver jag mitt egna företag och i samband med det driver jag också ett projekt för utsatta barn i Malawi som heter Nourish the children där vi donerar mat till undernärda barn i form av matpaket. Jag har länge velat hjälpa utsatta barn just i Afrika så detta projekt är verkligen ett steg på vägen och jag är så stolt över att vara en del av detta projekt. Detta är ett projekt jag brinner mycket för och som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.


Detta matpaket heter Vitameal och innehåller all näring som ett barn behöver i 30 dagar. Ett matpaket ger alltså ett barn mat i en hel månad. Dessa matpaket tillverkas nere på plats i en fabrik i Malawi och detta gör ju också att vi skapar arbetstillfällen för befolkningen där. Inte nog med det så delas dessa matpaket ut i skolorna vilket gör att familjerna skickar sina barn, främst flickorna till skolan för att få ta del av dessa matpaket och på så sätt ger vi också dessa barn möjlighet till utbildning.


Jag kan inte vara mer än stolt över detta projekt och hur fint det är. Vi ger inte bara mat till undernärda barn, utan vi kan göra skillnad på så många fler sätt. Ett matpaket kostar 198 kronor och ger då ett barn all näring som det behöver i en hel månad. Skulle du vilja vara med och donera i detta projekt? Kommentera i detta inlägg så hör jag av mig till dig eller skriv till mig på Instagram: patricialindstrom. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Gillar

Kommentarer