MORNING SMOOTHIE

Postad i: MIN VIKTRESA, Träning och hälsa

God morgon på er! Eller ja, förmiddag har det ju redan blivit rättare sagt haha. Hoppas i alla fall att ni mår super! Jag startade min morgon med en supergod och enkel smoothie till frukost som bestod av banan, hallon, jordgubbar, blåbär och spenat! Jag älskar ju smoothies och att man kan få till så många olika!

Har inte heller berättat det här på bloggen, men jag började min viktresa för snart 3 veckor sedan och har under dessa veckor verkligen fastnat ännu mer för detta med kost och träning. Har alltid haft ett intresse för det, men nu brinner jag verkligen för det på en helt ny nivå vilket är så roligt. Det gör mig också mer motiverad till att klara av min viktresa som jag helt och hållet vill och behöver göra för mig och min hälsa.

Jag tänker att jag kommer att göra en kategori som heter "min viktresa" där jag kommer att dela med mig utav allt som har med min resa att göra egentligen. Allt från känslor och tankar till kost, recept, träning osv. Som sagt gör jag denna resa för mig själv och för att MIN hälsa behöver det. Hoppas att ni kommer tycka om att följa min resa och att ni själva kanske får lite inspiration genom lite nya recept som ni kanske kan laga eller kanske en ny övning på gymmet! KRAM!

Gillar

Kommentarer