MY CHRISTMAS

Postad i: Allmänt

Min julaftonsmorgon startade med en supermysig julfrukost i form av skinkmacka, risgrynsgröt och varm choklad som vi åt framför det sista avsnittet av julkalendern!

Sedan gjorde jag i ordning den årliga juldukningen och förberedde det sista inför gästernas ankomst!

När min mamma och syster hade anlänt gjorde vi i ordning lite glögg och annat tilltugg innan det var dags att slå sig ner i soffan för att kika på Kalle!

Efter Kalle började vi fixa med julbordet och alltså snälla någon vad gott det var!! Hade faktiskt inte ätit något julbord i år innan detta så jag hade verkligen längtat hehe!

Julaftonskvällen rundade vi av med att öppna lite julklappar, åt massa julgodis, kikade på en julfilm och bara hade det mysigt i soffan! En helt perfekt julafton med andra ord! Så mysigt!

På juldagen var det dags för julfirande nummer 2! Tanken var att vi skulle träffa hela Kevins familj för att fira, men pga sjukdom blev det inställt så istället bjöd vi över Kevins syster, hennes man och deras barn på lite lunch! Senare på eftermiddagen begav vi oss hem till mamma för att äta ännu ett julbord samt öppna fler julklappar då Kevin jobbade på julafton och inte kunde fira med oss då!

Sedan på annandagen låg jag i princip i soffan hela dagen och bara tog det lugnt. Kikade på massor av julfilmer och åt julgodis haha! Hade en supermysig och helt perfekt jul. Hoppas att ni alla också hade en fantastisk jul oavsett hur ni firade den!

Gillar