MY CHRISTMAS

Hej på er hjärtan! Hoppas att ni har haft en fantastisk jul trots omständigheterna och god fortsättning! Min jul har varit jättemysig och lugn vilket har varit superskönt. Min Julaftonsmorgon började självklart med en julfrukost i form av skinkmacka och risgrynsgröt! Sedan fick det bli en kopp varm choklad med grädde och marshmallows också dagen till ära! En väldigt mysig start på julen.

Började sedan att fixa i ordning det sista innan min mamma och syster kom. Fixade bland annat denna juldukning i år och jag blev så nöjd! Tycker att det blev en väldigt fin och välkomnande dukning. Efter att allt småfix och förberedelser var klara gjorde vi i ordning lite glögg och sedan var det dags för Kalle vilket man självklart inte får missa!

Efter Kalle var det äntligen dags för det traditionella julbordet och herregud vad gott det var! Kändes dock som om jag skulle rulla fram efteråt haha...

När julmaten låg i magen körde vi ganska direkt igång med julklappsutdelning och paketöppning då det var en hel del julklappar under granen i år. Jag personligen älskar att skämma bort min familj under denna tid på året. Älskar att få ge tillbaka. Fick så fina julklappar och saker jag verkligen behövde vilket jag är så tacksam över. Resten av kvällen myste vi bara ner oss i soffan, kollade på en julfilm och käkade julgodis. Hade en helt magisk julafton trots att allt är som det är och jag är så glad och tacksam över att jag fick tillbringa julen med min familj.

Under juldagen gjorde jag verkligen ingenting mer än att ligga i soffan framför Netflix, äta julgodis, käka rester och dricka vin. Precis så juldagen ska vara.

Sist men inte minst så kom Annandagen och då var det dags för oss att åka hem till mamma där det vankades julbord och JVM! Det blev verkligen ett perfekt avslut på denna jul.

Jag hade verkligen en magisk jul full med god mat och en massa mys precis som julen ska vara. Hoppas att ni alla har haft en superfin jul oavsett hur ni har firat! Ta hand om er!

Gillar

Kommentarer