MY LAST TWO WEEKS

Tänkte att jag skulle dela med mig utav hur mina två senaste veckor har sett ut! Hoppas att ni tycker om sådana här inlägg lite då och då! Jag själv älskar stuket på sådana här inlägg!

Jag har gått väääldigt många powerwalks i det fina vädret som var för två veckor sedan. Har även gått många powerwalks i det mindre bra vädret haha! Mycket jordgubbar med mjölk har det också blivit vilket är bland det godaste jag vet på sommaren!

Lyxat till det lite extra till middag med pokébowls har jag också gjort! Sååå fräscht och gott!!!

Har tillbringat väldigt mycket tid på gymmet och köttat mig igenom i alla fall 5 pass i veckan vilket känns fantastiskt bra! Älskar att vara tillbaka på gymmet och min passion för träningen växer mer och mer för varje dag!

Sist men inte minst avslutade jag förra veckan med caféhäng tillsammans med min bästa vän som jag inte har sett på hur länge som helst så det var riktigt mysigt att catcha up. Vi drack kaffe och bara snackade i flera timmar vilket var så välbehövligt!

Detta är lite av det som har hänt i mitt liv under de två senaste veckorna och hoppas verkligen att ni uppskattar dessa inlägg! Låt mig gärna veta vad ni tycker om detta upplägg!

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Så mysiga bilder <3

nouw.com/louiseedling
Patricialindstrom
Patricialindstrom,
Tack snälla fina du! <3
nouw.com/patricialindstrom