SPAWEEKEND I VÄSTERVIK

Postad i: Allmänt

Förra helgen begav sig jag och Kevin till Västerviks stadshotell för ett dygn av spa, mys och avkoppling för att fira vår 8-årsdag! Vi bokade exakt samma paket som förra året så på rummet möttes vi av bubbel, frukt och choklad vilket alltid är supertrevligt! Jag hade dock världens problem med min mage så kunde dessvärre inte avnjuta varken bubblet eller tilltugget… Vid 19 var det dags för 2-rätters middag vilket inte heller blev den trevligaste middagen då jag inte kunde äta något alls i princip och fick springa iväg från middagen flera gånger pga sådana fruktansvärda magsmärtor. Vi försökte få middagen överstökad så snabbt det gick med andra ord för att komma tillbaka till rummet vilket var så tråkigt. Vid 21 hade vi bokat tid i spa-avdelningen, men även det fick vi hoppa över då jag fick spendera kvällen i sängen med feberfrossa eller sittandes i badrummet.

På söndagen vaknade jag upp mycket piggare och magen hade äntligen lugnat ner sig så kunde tack och lov avnjuta hotellfrukosten efter att ha levt på juice i 2 dygn… Vi fick i alla fall en jättemysig frukoststund ihop.

Dygnet blev ju inte alls som vi tänkte oss vilket jag där och då blev jätteledsen över då jag hade sett fram emot denna helg så mycket och så blev det bara pannkaka av allting. Men jag är ändå tacksam över att vi kom i väg överhuvudtaget och fick fira vår 8-årsdag tillsammans så gott vi kunde och att vi helt enkelt fick göra det bästa av situationen.

Gillar