THE LAST TWO WEEKS 

Tänkte att jag i detta inlägg ska dela med mig av lite bilder från de två senaste veckorna och vad jag har haft för mig helt enkelt då jag har sett många sådana här inlägg på sistone och tycker själv att det är så inspirerande och älskar konceptet! Perfekt också att samla ihop det man inte har hunnit blogga om och sammanställa det till sådana här inlägg!

Jag har under de två senaste veckorna gått väldigt mycket härliga powerwalks och alltså det är så härligt! Speciellt nu när solen har börjat titta fram lite mer. Det är så skönt att bara komma ut och röra på sig lite, få frisk luft och lyssna på en bra podd!

Jag har unnat mig en del semlor hehe och vaniljsemlor är min absoluta favorit! Detta är ju absolut en av de bästa tiderna på året hehe.

Sedan åkte jag på en riktig dunderförkylning/influensa förra veckan och var sängliggandes i 5 dagar. Försökte fördröja tiden med kaffe, serier, flera koppar te samt att jag försökte jobba så mycket jag orkade. Nu är jag dock på benen igen, men inte helt återställd.

I lördags fyllde Kevin år och jag orkade trots min låga energi ta mig upp och överraska honom med en riktigt härlig födelsedagsfrukost. Han fick även ett par Sudio-hörlurar vilket han blev jätteglad över. Resten av lördagen låg jag däckad i sängen och till middag fixade Kevin supergoda hamburgare.

I söndags var det ju Alla hjärtans dag så vi gjorde pannkaksfrukost och åt framför en serie vilket var väldigt mysigt. Sedan låg jag återigen däckad hela dagen och till middag gjorde vi pasta carbonara. Det blev inte mycket mer än så och inte alls som jag hade tänkt mig vilket var så tråkigt, men vad gör man. Vi gjorde dagen så mysig som det gick <3 Hoppas att ni hade en jättefin Alla hjärtans dag!

Detta är i princip det som har hänt i mitt liv under de två senaste veckorna och jag är nu äntligen på benen igen och börjar bli frisk vilket är såååå skönt! Hoppas att ni tyckte om stuket på detta inlägg och vill ha fler, för jag själv tycker detta koncept är så härligt! Let me know what you think!!

Gillar

Kommentarer