TRE HÄLSOSAMMA MIDDAGSTIPS 

Tänkte att jag skulle dela med mig utav tre enkla och hälsosamma middagar (eller luncher också för den delen) som jag har ätit nu under den senaste veckan! Jag älskar att hela tiden variera mellan maträtter nu under min viktresa för att jag inte ska tröttna och dessa måltider kan jag verkligen rekommendera! Supergott!!


Middag 1: Wok med äggnudlar - Här har jag bara tagit grönsaker som jag tycker om och stekt i lite teriyakisås och sedan blandat ner nudlarna. Då jag inte gillar kyckling speciellt mycket hade jag i en del champinjoner istället, men för er som gillar kyckling kan ju absolut ha i det för att verkligen få en ordentlig proteinkälla. Självklart kan man annars köra något kött eller vegetariskt alternativ. Det väljer man helt själv! Sedan toppade jag woken med pyttelite jordnötter.


Middag 2: Tacosallad - Helt vanlig och klassisk tacos egentligen bara att jag har uteslutit bröd/skal/chips helt och gjort det hela till en sallad istället. Massor av grönsaker i form av gurka, sallad och tomat. Lite ananas då jag älskar det i tacos, grekisk yoghurt med låg fetthalt samt salsa. Och självklart köttfärs! Brukar variera mellan vanlig eller vegofärs! Enkelt och svingott!


Middag 3: Pizza på libabröd - En hemmagjord pizza fast en betydligt nyttigare variant! Kör istället med libabröd alternativt tortillabröd med fullkorn. Tar sedan passerade tomater som tomatsås, riven ost med låg fetthalt, salami med låg fetthalt, rökt skinka och champinjoner! Toppar sedan med ruccola! Här går det ju också att variera med olika toppings beroende på vad man själv tycker om och för att varje gång få lite variation! Supersnabb och enkel middag!


Gillar

Kommentarer