VECKANS PLANER

Måndag: Nu på morgonen har jag hunnit dricka några koppar kaffe samtidigt som jag har tagit tag i en hel del ärenden framför datorn som behövde göras. Efter lunch har jag tänkt att beta av dagens powerwalk och träningspass innan eftermiddagen kommer att bestå av jobb framför datorn samt att jag måste betala räkningar. Blir inte en mer spännande måndag än så haha! Måste börja skriva en packlista också förresten!

Tisdag: Imorgon måste jag och Kevin hämta ut våra pass samt att jag ska till apoteket och hämta ut ett recept. Sedan ska jag få in den dagliga powerwalken samt träning. På kvällen är vi bortbjudna på middag hos Kevins syster vilket ska bli mysigt.

Onsdag: På onsdag måste jag ta tag i att städa av lägenheten innan vi åker till Cypern så att vi kan komma hem till ett hyfsat städat hem i alla fall, det är alltid skönt! Måste även köra någon maskin tvätt. Sedan blir det återigen den dagliga powerwalken + träning!

Torsdag: Måste verkligen börja kolla ut outfits och börja packa inför resan! Har även nageltid klockan 16 och innan dess ska jag hinna med träning och powerwalk också som vanligt.

Fredag: Bilen ska lämnas in på verkstad på morgonen och sedan under dagen måste jag packa och även tvätta om det behövs inför resan! Träning + powerwalk måste jag också få in.

Lördag: Kommer att gå upp tidigt denna lördag för att starta dagen med träning och powerwalk då denna dag kommer att vara fullspäckad känner jag. Ska försöka packa så mycket som möjligt och helst ha så mycket som möjligt klart. Den sista maskinen med tvätt ska köras också. Sedan kanske min syster kommer på en snabb lunch innan vi måste fixa det sista viktiga inför resan som tex hälsodeklaration osv. På kvällen ska jag på AW med ett gäng härliga kollegor vilket ska bli roligt!

Söndag: Under förmiddagen ska allt vara klart inför resan samt att den allra sista packningen måste göras. Sedan ska jag bara ha en lugn eftermiddag/kväll med en hel del selfcare samt att vi ska köra takeaway till middag! På natten sätter vi oss nämligen i bilen mot Arlanda!!!


Detta är mina planer för veckan och hur den kommer att se ut. Helt fullspäckad som ni ser, men det är så jag gillar attl ha det! Lär ju dock få stressa i slutändan ändå som vanligt, men känns ändå som att jag har koll på läget haha! Hur ser er vecka ut?

Gillar

Kommentarer